Är du en kreativ och självständig digital designer?

Vi på Cresera söker dig med en bred kunskap inom design och kommunikation som är van vid att omvandla komplex information till ett tydligt och tilltalande utbildningsmaterial.

Din roll

Du kommer att jobba tillsammans med erfarna designers och projektledare. Dina huvudsakliga uppgifter kommer bestå av att utveckla pedagogiskt material i form av text, layout, foto, animeringar och illustrationer som sedan sammanvävs till en interaktiv och målgruppsfokuserad digital utbildning.

För att passa i rollen har du:

 • lämplig utbildning från universitet, högskola, yrkeshögskola eller motsvarande
 • gärna fem års erfarenhet av digital produktion eller interaktionsdesign
 • vana att kommunicera på engelska

Meriterande egenskaper

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med Articulate Storyline eller liknande författarverktyg för e-learning. Det är även en merit om du känner till och har förståelse för hur HTML5 och Javascript fungerar.

Du har goda kunskaper inom följande program:

 • Photoshop
 • Illustrator
 • Vi tror att du är kommunikativ, noggrann, prestigelös och självständig, samtidigt som du tycker om att jobba i team. Du motiveras av att jobba direkt med våra kunder under eget ansvar med tydliga deadlines.

  Hör av dig med din ansökan

  Tjänsten är en fastanställning på heltid. Vi utför urval och intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att läsa mer om dig och vad du kan. Din personlighet och arbetslivserfarenhet är av större vikt än vilken utbildningsbakgrund du har.

  Kontakta oss på

  Liselotte.Jensen@cresera.se

  Om Cresera

  Vi är ett utbildningsbolag med säte i centrala Göteborg. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att förmedla komplex kunskap på ett enkelt sätt. Du kommer att vara en viktig del av ett växande företag i en kreativ och expansiv bransch.